На снимката: Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Актьорът се разведе с 47-годишната Гарнър през ноември 2018 г. – три години след като тръгнаха по различни пътища те все още имат голямо доверие един на друг и се радват на съвместно родителство на децата си Вайълет на 13, Серафина на 10 и Самюъл на 7 години.

Източник каза пред списание US Weekly: „Те са споделили страхотно лято с децата, правят излети, пътуват и т.н. Имат много взаимно доверие и специални отношения“.

Афлек току-що отпразнува година на трезвеност, след като през август 2018 г. се включи в рехабилитационна програма под влиянието на бившата си съпруга.

“Бен намери баланс между работата и домашния си живот. Той остава ангажиран с редица методи за лечение и уелнес, които се фокусират върху неговото здраве.“, твърдят приятели.

По-рано беше разкрито, че Бен „е искал да отиде“ на реабилитация, преди отчуждената му съпруга Дженифър да го насърчи да го направи, а междувременно е пиел сам по цели дни.

Вътрешен човек сподели: „Бен пиеше сам от дни. Беше в лоша форма. Едва ядеше и не се къпеше. Знаеше, че се нуждае от помощ, и говореше гласно за това. “

Същият източник сподели пред Контактмюзик: „Един от ключовите елементи за контролиране на зависимостта ви е да знаете кога да потърсите помощ, което той направи, и това е основна стъпка в правилната посока. Един от най-важните аспекти на възстановяването на Бен е, че той потърси помощ. Най-добрият сценарий е, че той направи това с желание и всички сме много благодарни и обнадеждени сега.”

предишна статияБирата в кенчета – все по-предпочитана от българите
следваща статияВремето без промяна – горещо и без валежи