Доктор Кой

За пръв път откакто „Доктор Кой” (Doctor Who) се завърна на малкия екран няма да има специален епизод посветен на Коледа, съобщи сайта за технологии „Гизмодо“.

Слуховете в британските медии се потвърдиха, след като започна да излиза 11-тия сезон на сериала, който трябва да приключи в края на следващия месец и да е последван от специален епизод посветен на… Нова година.

Новината дойде в последния бюлетин на специалното електронно издание свързано със сериала, което Би Би Си създава и разпространява. В последния брой бе потвърдено, че коледен епизод няма да има, но ще има новогодишен. Повече информация за него ще можем да научим на 13 декември.

Това не е първия път в новия „Доктор Кой”, в който има новогодишен епизод. През 2009 г. бе излъчен двучасов епизод озаглавен „Краят на времето”, който бе излъчен на Коледа, а през следващата година бе създаден друг епизод по случай Новата година. Но това е първият път, в който „Доктор Кой” ще пропусне коледния епизод в последните 13 години. Все още не е ясно какви са били мотивите на създателите и продуцентите на сериала за това решение.

предишна статияИспания обяви война на алтернативната медицина
следваща статияБижутата на чичото на цар Борис III продадени за 53 млн. франка