спортни, спортни събития

В следващите месеци сме сигурни, че мнозина биха могли да се замислят относно спортните дисциплини, които ще се излъчват през по-топлите месеци, макар и лятото да закъснява. Не трябва да се разочароваме от краят на клубния футбол, защото по-запознатите фенове винаги знаят, че има активни спортни дейности и никога не може да се скучае. Точно това ни показват и анализаторите от Efir-Bet за PalmsBet, като обръщат внимание на някои от основните спортни предизвикателства, които ще се радват на повече внимание и промоции. Напомняме, че това е брандът с доста добри томболи и награди, които най-вероятно не бихте искали да пропуснете, но нека започнем с ориентиране в необятния свят на спорта.

Футболът винаги е предпочитана дисциплина и сигурно мнозина биха искали да знаят, че в северните части на Европа, както и в Азия ще има достатъчно първенства, в които да насочим вниманието си. Разбира се, не трябва да забравяме, че аудиторията така или иначе вече е насочила вниманието си към Евро 2020, но то е само един месец, няма как да е достатъчно. Ако евентуално стигнем до качествено решение в Южна Америка, то тогава ще се насладим и на още един важен турнир – Копа Америка. Добрата новина обаче е, че няма да останем без спорт и през следващите месеци.

Макар и все още да има време, нека не забравяме, че Япония ще посрещне достатъчно гости за следващите Олимпийски игри. Те също бяха принудени да изчакат миналата година за малко по-добри дни. На този етап японците не само са подготвени да дадат старта и да запалят олимпийския огън, но и да раздават златни медали, като в това отношение винаги сме се опитвали да открием повече и повече опции за забавление, особено след като и родните атлети ще присъстват. Форматът ще стартира на 23 юли, поне това е най-често срещаната дата към този момент, но страната на изгряващото слънце все още не е категорична какво наистина предстои.

Ако не ви се чака толкова много, нека не забравяме, че тенисът е в разгара си и ще открием доста интересни турнири, срещи и двубои, в които ще присъстват и първите ни ракети – Григор Димитров и Цветана Пиронкова. Престижните турнири ще продължат до края на годината и препоръчваме да се фокусирате върху Роланд Гарос и всички останали по-специални събития от серията Мастърс, където всяка среща е от много сериозно значение и оформя точковия актив в края на годината.

Сигурно бихте искали да обиколите света и да се порадвате на високите скорости? Едната добра новина е, че може да го направите и дори да спестите малко финанси, а другата е, че спокойно може да проследите развитието на Формула 1, особено след като надпреварите ще продължат чак до декември. Тук мнозина ще очакват един по-сериозен обрат и надежда, че хегемонията на Mercedes най-накрая ще падне, но класирането в момента не води до големи изненади, макар и феновете наистина очакват някое инженерно чудо, колкото и далече да се позиционира в звездната карта.

И ако се чудите къде стават най-много допинг скандали и защо Ланс Армстронг успя да направи чудо на велосипеда и да постигне толкова невероятни резултати. Тур Дьо Франс наистина е различен спортен формат, който винаги постига невероятни възможности и шансове за успех, следователно изобщо не е трудно да открием, че тук ни очаква един сериозен адреналин.

предишна статияКартофите предотвратяват хипертония
следваща статияБелгия – Португалия – Англия – Германия на 1/8-финалите на Евро 2020