Начало Новини Награди за луксозно строителство бяха връчени на церемония в София

Награди за луксозно строителство бяха връчени на церемония в София

49
Награди за луксозно строителство бяха връчени на церемония в София

Наградите за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS 2024 бяха връчени тази вечер на церемония в столичния хотел „Хаят Риджънси София“, съобщиха организаторите. Това е 14-ото издание на отличията.

Наградата в категория „Местна власт с принос в социалното благоустройство“ получи Община Родопи. В категория „Местна власт с принос в реновацията и съхранение на историческата памет“ победител е Община Мирково.

За „Принос в реставрацията на античното наследство“ беше отличена Антична вила „Армира“, община Ивайловград, а за „Реновация на архитектурното наследство“ – строителният предприемач Турхут Исмаил.

Наградата за „Екоиновации в луксозното строителство и здpaвocлoвна жилищнa cpeдa получи „Комплекс с къщи „Озарение“ на „Артекс Инженеринг“ АД, за „Опазване на автентичната градска архитектура“ – „Верона Резидънс“, Пловдив.

В категорията „Луксозен градски хотел“ наградата спечели хотел „Хилтън“ в София.

Наградата за „Луксозно жилищно строителство“ беше присъдена на „Платинум Хоумс Норт“, Пловдив, за „Най-иновативна високотехнологична и еко жилищна сграда“ получи сградата „Зафир и Емералда“ на „Артекс Инженеринг“ АД, а за „Луксозно жилищно строителство с енергийна ефективност“ – „Роял Гардън“, Пловдив.

Наградата за „Луксозно бутиково строителство“ беше присъдена на „Алюр Парк“, Пловдив, за „Луксозно нискоетажно строителство“ на „Витоша Стил“, София. В категория „Най-продаван луксозен жилищен проект“ наградата е за „Тракия Грийн Парк“, Пловдив, а за „Луксозен жилищен комплекс сред паркова среда в хармония с природата“ – за „Лив“, София.

С наградата „Най-емблематичен обществен проект“ беше отличен „Аквапарк София“. В категорията „Иновации в дизайна и изграждането на изкуствени скали“ беше отличена „Рим Рок България“, в „Интериорни иновации за дома и търговските обекти“ – „Каре България“, а за „Лидер в изграждане и ремонт на бани“ – „Коларов Билд“ ЕООД.

Призьорите получиха златни статуетки и грамоти, както и награди от партньорите на церемонията.