Начало Любопитно Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви са женени!

Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви са женени!

124
Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви

Звездата от „Странни неща“ на 20 години и моделът на 22 години, син на Джон Бон Джоуви, според списание PEOPLE, са се оженили на скрито този уикенд.

Според “The Sun” родителите на Бонджоуви – Джон Бон Джоуви и Доротея Бон Джоуви – присъстваха на церемонията заедно с родителите на Браун. 

„Беше много скромно, романтично събитие с най-близките им роднини“.

Изданието съобщава също, че младоженците планират по-голяма церемония по-късно тази година.

Двойката беше обект на спекулации за романс през юни 2021 г., когато Бон Джоуви сподели селфи с актрисата в Instagram.

По-късно същия месец Браун и Бонджови показаха любовта си, държейки се за ръце, в Ню Йорк. Те се появиха на няколко събития като двойка, включително на филмовите награди БАФТА през 2022 г. и на премиерата на сезон 4 на сериала „Странни неща“ за Netflix. Те продължават да споделят снимки от връзката си в Instagram.

През 2023 г. звездата от „Енола Холмс“ обяви Бонджови за своя „партньор за цял живот“, а след четири месеца Бонджови я попита за брак.

Браун обяви годежа в Instagram на 11 април. След седмици Бон Джоуви даде благословията си на сина си на радио Анди.

„Не знам дали възрастта има значение“, сподели 62-годишният фронтмен на Бон Джоуви за младата двойка. „Ако намериш правилния партньор… моят съвет е, че да растете заедно е мъдро. Мисля, че всичките ми деца са намерили хора, с които смятат, че могат да израснат заедно, и ние ги харесваме всички.“

„Мили е прекрасна“, каза рок иконата и добави, че синът му е „много, много щастлив“.

След годежа Браун сподели няколко актуализации за планирането на сватбата. През август 2023 г. тя сподели пред Women’s Wear Daily (WWD), че намира процеса “за много забавен“, като добави: „Това е толкова вълнуващ момент в живота ми“.

Тя също така сподели желанието си да запази в тайна по-интимните подробности за годежа си.

„Мисля, че вероятно ще затворя вратите, просто защото в живота има толкова много моменти, които се случват само веднъж“, сподели тя пред WWD. „И да слушам мнението на всички, ми се струва неестествено.“

„Затова смятам, че е важно да запазя тези неща за себе си, тези малки ценни моменти в живота“, продължи тя.


Статията е достъпна в PEOPLE