Начало Новини Лудогорец е добре подготвен и иска да спечели срещу Андерлехт, заяви старши...

Лудогорец е добре подготвен и иска да спечели срещу Андерлехт, заяви старши треньорът Игор Йовичевич

74
Лудогорец е добре подготвен и иска да спечели срещу Андерлехт, заяви старши треньорът Игор Йовичевич

Лудогорец е подготвен и иска да спечели срещу Андерлехт в срещата от футболния турнир Лига Европа в Белгия, заяви старши треньорът Игор Йовичевич на пресконференцията преди мача. Той добави, че мачът ще бъде тежък и че на разградчани ще им липсва халфът Якуб Пьотровски. 

„Имахме малко време да се подготвим за този мач, но изгледахме много видеа, възстановявахме играчите и сме готови“, заяви Йовичевич на пресконференцията преди мача от Лига Европа в Белгия. 

„Всеки мач е различен. Последните две години са силни за Андерлехт и няма значение, че в предния двубой не са играли на нивото, на което са. Нашата задача е да се защитаваме добре и да откриваме пространствата. Мачът със сигурност ще бъде тежък. Андерлехт е много добър отбор и си имат техния план, а ние си имаме нашия. 

„Дойдохме, за да спечелим. Моите играчи също искат да спечелят и трябва да го направим с притежание на топката. Трябва да бъдем готови във всички фази на играта. Трябва да бъдем внимателни, умни и да си използваме шансовете“. 

От двубоя отпада един от най-добрите играчи на Лудогорец – Якуб Пьотровски. Йовичевич е категоричен, че халфът ще липсва много на разградчани в битката с Андерлехт. 

„Разбира се, че ще ни липсва. Неговите лидерски качества и влиянието му върху отбора са важни за нас. Надяваме се да се възстанови бързо“, каза още той.