Начало Коментар Защо мълчи Слави Трифонов?

Защо мълчи Слави Трифонов?

209
Слави Трифонов
Снимка: Кадър от ТВ 7/8

Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов, който преди три години гръмко обяви, че влиза в политиката, за да „изчегърта“ Бойко Борисов и ГЕРБ, осми ден след изборите, които убедително бяха спечелени именно от ГЕРБ, оглушително мълчи.

Мълчат и неговите „тошковци“, които иначе от сутрин до вечер се изказват по всевъзможни теми – от енергетиката, до въоръжаването на армията и финансите, и от които за тези три години в политиката показаха, че нищо не разбират.

Реално ИТН е единствената партия, която на изборите в неделя получи повече гласове. Разбира се, с това не пропуснаха да се похвалят. Но българският гражданин не може да разбере най-важното нещо: какво се върти в главите на Слави и Тошко.

Остава неясен жизненоважният въпрос ще има ли България правителство и смятат ли те да го подкрепят. И ако подкрепят правителство на ГЕРБ и ДПС, какво става с прословутото „изчегъртване“.

Досега единственото обяснение за мълчанието им по тези въпроси, е че чакат и търсят начин как да се продадат по-скъпо, а мълчанието им е свързано с цената, която се пазарят да сключат за сделка с ГЕРБ и ДПС.

Защото липсата на каквато и да било разяснение по темата показва, че не става въпрос за никакви политики и никакви принципи. Ако беше така, те отдавна щяха да са заявени публично.

Още актуални коментари – четете тук