Начало Новини Започва тазгодишната есенна кампания за изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО

Започва тазгодишната есенна кампания за изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО

24
Започва тазгодишната есенна кампания за изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО

Днес започна посещението на екипи от специалисти „Обслужване на клиенти“ в малки населени места в Североизточна България в рамките на кампанията „Изнесени офиси“ на ЕНЕРГО-ПРО, съобщиха от компанията. Есенното й издание ще продължи до 18 октомври и ще бъдат обслужвани клиенти в общо 4 града – Провадия, Каварна, Трявна и Севлиево, като във всяко населено място екипите ще бъдат в продължение на 2 работни дни от 10:00 до 16:00 часа.

Кампанията за изнесени офиси се организира ежегодно в услуга на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО, пребиваващи в населени места, в които компанията няма клиентски център. Така посетителите на мобилните приемни могат да ползват различни услуги, без да се налага да пътуват до близките областни градове.

От ЕНЕРГО-ПРО допълват, че специалистите на компанията ще окажат съдействие на всеки клиент относно смяна на титуляр на партида, присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и други услуги, които не изискват плащане в брой. Необходимо е клиентът да представи документ за самоличност и документ, удостоверяващ собствеността върху имота, за който се отнася съответната услуга.

Графикът за повеждане на изнесените офиси в посочените градове за периода 8-18 октомври е публикуван на интернет страницата на компанията и може да се види тук

БТА припомня, че тази година през април имаше изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО във Варненско и Великотърновско.

Инициативата „Изнесени офиси“ на ЕНЕРГО-ПРО започна още през 2014 година и има интерес и голяма посещаемост при всяко провеждане, изтъкват от компанията. Клиентите се възползват от възможността да бъдат консултирани от специалистите и да им бъде оказвано съдействие по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия. Голяма част от посетителите използват визитата си в изнесените офиси, за да предоставят актуални данни за контакт, което им гарантира успешна и ефективна комуникация с компанията.