Начало България Денков от Шумен: Увеличихме доходите и пенсиите. Не бива този напредък да...

Денков от Шумен: Увеличихме доходите и пенсиите. Не бива този напредък да спре!

54
Николай Денков
Снимка: БТА

Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ стартира своя предизборна кампания в Шумен, като показа своята парламентарна листа

Водещият на листата Николай Денков заяви, че е щастлив да започва кампанията точно на 11 май, Ден на народни будители, защото това показва, че Шумен има история и светло бъдеще. Той подчерта, че когато се комбинират история, култура, просвета и наука, това формира децата ни и гарантира бъдещето на града и страната.

Денков напомни за основните постижения на правителството, което ръководеше. „Увеличаването на доходите, включително на пенсиите, безплатните лекарства, подобренията в образованието и здравеопазването, подкрепата за бизнеса и индустрията, финансирането на общински инвестиции и културата – това доказва, че сме се грижили за всички области“, каза той. Той призова да не допускаме този напредък да спре или дори да се обърне назад. „Имаме сигнали, че това може да се случи. Затова ни е необходима подкрепа на тези избори“, добави водачът на листата.