петък, 27 януари 2023, 10:24 часа
Начало тагове котарак

таг: котарак

Котарак се включи в ТВ интервю на полски историк

Котарак на име Лисио, принадлежащ на полския историк Йежи Таргарски се самопокани на заснемането на интервю на стопанина си за холандската ТВ компания NTR,...