Начало Пари Сен Жермен записа шеста поредена победа в Лига 1 (ВИДЕО) Пари Сен Жермен Олимпик Лион

Пари Сен Жермен Олимпик Лион

Пари Сен Жермен Олимпик Лион
Пари Сен Жермен Олимпик Лион