Начало България Digital4Sofia: Online Advertising Conference ще посрещне представители от цяла Европа

Digital4Sofia: Online Advertising Conference ще посрещне представители от цяла Европа

54
Digital4Sofia

Двете водещи конференции в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата обединяват усилията си за създаване на Digital4Sofia: Online Advertising Conference.

Събитието ще се проведе на 6-ти юни в Иновационния форум „Джон Атанасов“, Sofia Tech Park и вече се нарича събитието на годината в областта. То е резултат от сътрудничеството между Internet Media Group, която е организатор на големите конференции Digital4, и Netpeak Bulgaria, създател на дългогодишната Online Advertising Conference.

Съединението на двата екипа е стратегическа стъпка, която превръща събитието в най-голямата и практически насочена конференция в страната, събирайки цялата гилдия на digital marketing & eCommerce под един покрив.

Организаторите разкриха, че подготвят 3 тематични зали, където над 50 лектори ще споделят своите наблюдения и практически опит в различни аспекти на дигиталния сектор – SEO, eCommerce, AI и бизнес развитие.

„Очакваме делегации от цяла Европа – Хърватия, Полша, Ирландия, Гърция, Румъния, Словакия, Словения и други. Те ще представят на публиката своите практически съвети, ценен опит и насоки, свързани с последните тенденции, технологии и инструменти в digital.“, споделят организаторите.

Освен ценното съдържание, участниците ще имат възможност да се свържат с водещи лица от индустрията, да се насладят на ексклузивната VIP зона, на фотографски зони, зони за развлечения и релакс, както и на игри, изненади и награди за най-вълнуващите.

Посетителите на Digital4Sofia: Online Advertising Conference, които участват в организираните игри по време на събитието, могат да спечелят разнообразни награди като мобилни аксесоари, книги за личностно развитие, мултивитамини за година, камера, велосипед, дори дрон! Най-екзотичната награда е пътуване за двамата в Египет, включващо самолетни билети и настаняване в 5-звезден хотел в Хургада с All Inclusive за цели 8 дни.

Остават няколко дни до Digital4Sofia Online Advertising Conference – събитието, което предлага уникални възможности за бизнеса и вълнуващи награди. Цялата програма и билети могат да бъдат намерени тук.

Още новини от деня – четете тук