Начало България От Дунав пуснаха в продажба билетите за мача с Локомотив (Горна Оряховица)...

От Дунав пуснаха в продажба билетите за мача с Локомотив (Горна Оряховица) в Русе

34
От Дунав пуснаха в продажба билетите за мача с Локомотив (Горна Оряховица) в Русе

Билетите за регионалното дерби на Дунав (Русе) с Локомотив (Горна Оряховица) вече са в продажба, съобщиха от русенския клуб.

Срещата от 12-ия кръг на Втора лига е на 6 октомври, неделя, от 19:00 часа на Градския стадион в Русе. „Драконите“ заемат 14-о място във временното класиране с актив от 13 точки, като в последното си домакинство отстъпиха на Етър (Велико Търново) с 1:4, след което направиха 1:1 като гост на Марек (Дупница).

„Железничарите“ заемат 16-а позиция с 12 точки и имат три последователни загуби в последните си три срещи – от Марек в Дупница и Пирин в Благоевград с по 0:2, както и от втория отбор на ЦСКА 1948 в Горна Оряховица с 1:3.

Пропуските за двубоя между Дунав и Локомотив са с цена от шест и десет лева. Те са в продажба на интернет страницата на русенския клуб, както и в официалния му фен магазин на улица „Околчица“ 6, в магазина на улица „Ангел Кънчев“ 23 и в спортния бар до Русенския университет.

Съгласно споразумение между двата клуба билетите за привържениците на Локомотив, които желаят да подкрепят своите любимци в Русе, ще се продават директно в официалния фен магазин на клуба в Горна Оряховица. Цената е равна на най-ниската за домакинските фенове – шест лева, съобщиха още „драконите“.