Начало България Асен Василев: Ние дадохме много повече пари за хората

Асен Василев: Ние дадохме много повече пари за хората

39
Асен Василев
Асен Василев . Снимка: БТА

Съпредседателят на партия „Продължаваме промяната“ (ПП), Асен Василев, сподели, че решетката за изборите с „Демократична България“ (ДБ) остава почти непроменена, но с някои нови лица и интересни попълнения. Насочването е към разнообразие и представителство на гражданския сектор в листите. Той обясни, че икономическата политика на ПП е успяла да подобри доходите и да привлече инвестиции в хората, като показателите за млади семейства и деца са увеличени значително.

Василев подчерта, че целта на партията е да постигне първо място на изборите и да продължи успешния път на стабилизация и развитие на страната. Той обеща постижими цели, като повишаването на минималната и средната работна заплата и подчерта важността на инвестиции в хората и образованието.

В заключение, Василев призова хората да преценят внимателно вота си и да подкрепят идеи, които са от значение за България, без значение на партийна принадлежност. Той отхвърли махленските спорове и се фокусира върху общата цел за устойчиво развитие и подобрение на живота на гражданите.