Начало Любопитно Издателят Емил Стоянов отпразнува 65-ия си рожден ден! Поздравиха го с химна...

Издателят Емил Стоянов отпразнува 65-ия си рожден ден! Поздравиха го с химна на Родопите (СНИМКИ)

94
Издателят Емил Стоянов с прекрасната си дъщеря Емилия Снимка: Радко Паунов

Издателят Емил Стоянов с прекрасната си дъщеря Емилия
Снимка: Радко Паунов

Емил Стоянов отпразнува своя 65-и рожден ден в Пловдив с много танци и настроение, заедно с деца, внуци и приятели, съобщава 24plovdiv.bg.

Най-голямата изненада за него бе поднесена от сина му Стефан, когато на тържеството се появиха гайдар и певица и изпяха химна на Родопите „Бела съм, бела, юначе“. Изненадата се допълни от присъствието на брат му, президентът Петър Стоянов, който се включи в песента, подчертавайки родопския корен на фамилията. Следващата песен бе любима на техния покой баща и за една млада невяста, която бяга цяла седмица, за да се върне и да се наслади на гозбите на майка си. Разбира се, не можеше да липсва и „Рипни, Калинке“.

Синът на Емил Стоянов - Стефан, със семейството сиСнимка: Радко Паунов
Синът на Емил Стоянов – Стефан, със семейството си
Снимка: Радко Паунов

Празникът започна с танц на рожденика с неговата умна, красива дъщеря Емилия, която следва в Сорбоната. Петър Стоянов също не пропусна да покаже своите танцувални умения със снахата си – журналистката Маргарита Ралчева.

Емилия танцува с баща сиСнимка: Радко Паунов
Емилия танцува с баща си
Снимка: Радко Паунов

Приятелите на Емил му пожелаха да се радва на живота, на успешните си деца и на внучките си Ема и Деа. Вечерта продължи с много танци и разговори.

Братът на Емил Стоянов - президентът Петър Стоянов, разговаря със съпругата на рожденика Маргарита Ралчева Снимка: Радко Паунов
Братът на Емил Стоянов – президентът Петър Стоянов, разговаря със съпругата на рожденика Маргарита Ралчева Снимка: Радко Паунов