Начало Водещи Отказаха на холандски пенсионер да промени възрастта си

Отказаха на холандски пенсионер да промени възрастта си

1083
пенсионер

Емил Рателбанд 69 годишния холандски пенсионер, който настоя, че трябва да му бъде позволено легално да смени възрастта си, за да се направи с 20 години по-млад се яви в съда, съобщи Гизмодо. На 03 декември 2018 г., той все още продължава да е на 69 години и времето ще продължи да тече за вето, така както тече за всички ни.

Миналият месец Рателбанд придоби международна популярност, след като заяви пред Холандия съд, че не се чувства на 69 години и че възрастта му намалява шансовете за срещи с жени от Тиндър. „Когато аз съм на 69 години аз съм ограничен, но ако съм на 49 години мога да си купя нова къща, да карам различна кола и да работя повече”, заяви той.

„Когато съм в „Тиндър” и кажа, че съм на 69 г. не получавам отговор. Когато съм на 49 г. с лицето, което имам ще бъда изключително добра позиция”,твърди той.

Част от мотивите на ищеца са, че обществото е достигнало до такава степен, че е приемливо човек да смени пола си и според него възрастта също трябва е част от индивидуалността на човек.

В отговор от съда обясниха, че според холандския закон имаш права и задължения, обвързани с възрастта, като „гласуване и посещаване на училище, и ако това се приеме, то тези неща ще са безсмислени.“

предишна статияЗа някой е време да промени живота си, друг ще се сближи още с любимия и приятелите
следваща статияЕди Мърфи стана баща за десети път