Начало Здраве Свалете 3 кг само за ден с тази диета с краставици

Свалете 3 кг само за ден с тази диета с краставици

3291
Сега е сезонът на краставиците – това е чудесен момент да се погрижите за здравето. Тази вкусна диета с овесена каша и краставици ще ви помогне да пречисти

Сега е сезонът на краставиците – това е чудесен момент да се погрижите за здравето.

Тази вкусна диета с овесена каша и краставици ще ви помогне да пречистите червата, да засилите метаболизма си и да загубите 3 кг само за един ден.

Ето как:

Планирайте да направите диетата си в почивните дни, когато сте си вкъщи – зърнените култури имат мощно слабително действие, така че е добре да сте в близост до тоалетната. Менюто за този ден ще включва 2 твърдо сварени яйца, 12 средно големи краставици, 0,5 литра обезмаслено кисело мляко, пресни зеленини според вкуса – копър, пресен лук или магданоз.

Диетата предлага 4 ястия за деня

В 9 часа сутринта и 18 часа вечерта се готви каша без яйца. За целта 3 краставици се настъргват на едро на ренде, добавят се 3-4 супени лъжици кисело мляко, може да добавите и черен пипер и ситно нарязани скилидки чесън, но НЕ МОЖЕ да слагат сол. Опитайте се да дъвчете бавно тази каша, колкото по-бавно, толкова по-добре.

За обед и следобедна закуска към 15 часа следобед се приготвя овесена каша към горната рецепта, но се добавя и яйце.

Между храненията пийте много вода. Всички напитки, които поемата обаче трябва да бъдат окислени с капка лимонов сок или ябълков оцет.

След последното хранене може да пиете зелен чай и вода.

Ден след диетата процесът по изгаряне на мазнините продължава. Ограничете употребата на месо, мазни храни и алкохол. Яжте поне 5 пъти на ден, но малки порции.

Този ден за прочистване може да бъде правен всяка седмица. За да постигнете най-добър ефект, пийте по 1,5 литра вода дневно, а в горещи дни поне 2 литра.

Бъдете здрави!

предишна статияАрнолд Шварценегер: Един истински боец на 71
следваща статияСложен ден с много нерви за една от зодиите днес. Проблеми с половинката за друга