Начало България Явор Божанков бе нападнат от депутат на „Възраждане“ (ВИДЕО)

Явор Божанков бе нападнат от депутат на „Възраждане“ (ВИДЕО)

79
Явор Божанков

Депутатът от партията „Възраждане“ Коста Стоянов нападна народния представител от партията „Продължаваме промяната – Демократична България“ Явор Божанков. Самият Божанков сподели за инцидента в парламента във своя профил във Фейсбук.

„Днес бях нападнат от народен представител от проруската Възраждане в кулоарите на НС. С викове “ей, пе*ал, ей пе*ал”.

Това не е първият случай. Има много такива.

Разкривам това, за да си дадем сметка на какво са способни тези хора и какво ще последва, ако бъдат овластени“, написа Божанков във Фейсбук и сподели видео от инцидента.

Депутатите от партията „Възраждане“ се проявяват с мутрена и обидна манера, насочена към всеки, който не споделя техните възгледи. На паметта ни идват случаите с Цончо Ганев, който плюеше колегите си в пленарната зала, и сблъсъка между депутатите от „Възраждане“ и Манол Пейков от ПП–ДБ, който остана с кървави следи и с раздраскана риза. Това са само някои от техните агресивни прояви.

За съжаление, подобно провокативно поведение е неприемливо за избраните от нас народни представители. То липсва на дипломация и възпитание, които се очакват от институция като българския парламент. Ние, като избиратели, можем само да се учудваме как такива личности успяха да стигнат там, където дори и да ни представляват.“

Още новини от деня – четете тук