Начало Свят Съд забрани на Джъстин Тимбърлейк да шофира за известно време

Съд забрани на Джъстин Тимбърлейк да шофира за известно време

54
Джесика Бийл

Певецът Джъстин Тимбърлейк отказа, че е шофирал в нетрезво състояние, когато беше арестуван през юни в Саг Харбър, Ню Йорк, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Той не спря на знака „Стоп“ и карал на платното, в което движеше автомобила си.

Съдията Карл Айрак от Саг Харбър забрани на Тимбърлейк да шофира в Ню Йорк до следващото заседание на съда на 9 август.

Изслушването беше онлайн. Тимбърлейк е в Европа за своето турне, представяйки последния си албум „Everything I Thought It Was“, отбелязва Асошиейтед прес.

Съдията заплаши адвоката на изпълнителя, Едуард Бърк, че ще му отнеме правото да говори заради коментарите му след предишното изслушване на 26 юли, съобщи Ен Би Си нюз.

Адвокатът на Тимбърлейк заяви, че клиентът му не е шофирал в нетрезво състояние и не трябва да е бил арестуван. „Полицията допусна много грешки в този случай“, каза адвоката. „Ние вярваме, че обвинението… ще бъде отхвърлено“.

Джъстин Тимбърлейк, на 43 години, беше арестуван на 18 юни в Саг Харбър на Лонг Айлънд, карами сив БМВ след полунощ, напомни Ройтерс.

Спрян от полицията, очите на Тимбърлейк били кръвясали, дъхът му миришел на алкохол. Не можел да се съсредоточи, походката му била нестабилна и се провалил на тестове за трезвост, съобщават съдебните документи.

Тимбърлейк казал на полицията, че пил мартини преди шофирането и не се съгласил да направят тест за алкохол в кръвта.