Начало Любопитно Родени с „късмет“: Как двама мъже разбират, че повече от 50 години...

Родени с „късмет“: Как двама мъже разбират, че повече от 50 години живеят с чужди семейства

39
Родени с „късмет“: Как двама мъже разбират, че повече от 50 години живеят с чужди семейства

Необходими са пет години на Клерънс Хайнс, за да установи чрез ДНК тест, че дългогодишните му съмнения са основателни – че е израснал в чуждо семейство без да подозира, и че спомените от детството му в дома, където е живял с братята и сестрите си, всъщност принадлежат на друг човек.

Клерънс Хайнс и Крейг Айвъри са раждани в болницата „Come By Chance“ в Нюфаундленд – „родени с късмет“ или „дошли по случайност“. Името на болницата иронично отразява историята, в която двамата мъже са участвали без да го осъзнават през повече от 50 години.

Предизвикателният пъзел започва да се сглобява.

През 2014 г., по време на 52-ия си рожден ден, Крейг Айвъри празнува на работното си място в Нюфаундленд. Никой не подозира, че същия ден друг работник в предприятието – Клерънс Хайнс, също навършва 52 години. Двамата не се познават и дори не са се срещали преди този момент.

На студения 8 декември 1962 г., две бебета ще бъдат незабравимо разменени, което ще промени траекторията на техните животи. Те ще бъдат изпратени към различни домове, но не тези на техните истински семейства.

След много години отново се срещат на съдбата, когато приликите в тяхната външност стават ясни.

След редица събития и разкрития, става ясно, че Клерънс и Крейг не са свързани по кръв.

Тази откривка променя всичко за тях. След като разберат истината, животът им се превръща в пъзел, който трябва да бъде разгадан. Но всички отговори водят до още въпроси.

В последствие, се установява, че има и други случаи на разменени бебета в болницата „Come By Chance“. След години открития, семействата са събрани от случайността на съдбата, която предизвиква много въпроси и възможни обърквания.

Сега време е за сбиване на сметките с миналото и търсене на истината, която ще промени цялото им разбиране за себе си.