Начало Новини Не знам дали щях да издържа на мястото на Мбапе, казва Ибрахима...

Не знам дали щях да издържа на мястото на Мбапе, казва Ибрахима Конате

29
Не знам дали щях да издържа на мястото на Мбапе, казва Ибрахима Конате

Защитникът на Ливърпул присъства на пресконференцията на националния отбор на Франция преди мача с Израел в Будапеща в четвъртък. Той зае позиция в защита на капитана на тима Килиан Мбапе, който не е част от „петлите“, въпреки че играе през уикенда за Реал Мадрид.

„Критиките? Това е Килиан Мбапе. Той е на висота на всичко, което се случва около него и всичките хора, които го следват. Той не оставя безразлични хората около него“, каза Конате.

„Понякога се поставям на негово място и ако имаше такава обстановка около мен, не знам дали щях да издържа. Той го прави и продължава така. След като пристигне на някои място, хората започват да викат „Килиан, Килиан!“. Не го показва, но мисля, че понякога му е трудно да го изживява. Може да се стигне до психологически срив. Нямам идея дали е така, но бих искал да го обсъдя с него. Той няма личен живот“, защити го играчът.

„Не разбирам защо го освиркваха в Лил на мача от Шампионската лига. Когато аз гостувах с Ливърпул в Тулуза ме приеха фантастично. Съотборниците ми в Лъвърпул дори бяха убедени, че съм играл в Тулуза преди това“, каза още световният вицешампион от 2022 с Франция.