Начало Любопитно Лариса – кондукторката, която радва пътниците (СНИМКИ)

Лариса – кондукторката, която радва пътниците (СНИМКИ)

54
Лариса – кондукторката, която радва пътниците (СНИМКИ)
Усмихнатата Лариса в натъпкания автобус
Снимка: Лина Иванова

Лариса е уважителна кондукторка на градския автобус по линия №1 в Пловдив. Тя е отговорна за най-натоварения маршрут, където се натрупват хиляди пловдивчани. Пътниците се качват в автобуса в „Кючук Париж“, обикновено с лошо настроение, но Лариса успява да ги развесели с усмивка и благодарности за платените разходи. Тя поддържа същата позитивна атмосфера целия ден.

Вниманието, което Лариса отделя на пътниците, привлича вниманието на мрежите. Хората споделят как тя помага на по-възрастните да пътуват и ги поздравява с „приятен ден“.

Лариса Тропанец
Лариса Тропанец

 

„Тази жена е просто източник на позитивна енергия. В пиковите часове автобусът е много пълен, хората са нервни, но тя успява да създаде спокойствие и уют сред тях. Такъв тип обслужване вече е станал стандарт за нас и се възхищаваме на Лариса за него“, казва един от потребителите в „Забелязано в Пловдив“.

Кой е Лариса?

Самата тя разкрива, че произлиза от Одеса, бесарабска българка. През 2019 година дойде в Пловдив, където претърпя операция поради онкологично заболяване.

Лариса
Лариса

„Д-р Иванов от онкодиспансера ми спаси живота. Той е невероятен лекар!“, споделя Лариса. След операцията реши да остане в Пловдив, защото градът и хората й харесаха. Не е сама тук, понеже племенникът и работи като хирург. Най-голямото й желание е двете й дъщери да преместят семействата си в Пловдив. Засега те са в Одеса.

„Не могат да дойдат в България, защото зетьовете им са на възраст, когато трябва да влязат в украинската армия“, обяснява тя.