Начало Култура Кевин Спейси се завръща на големия екран, въпреки обвиненията

Кевин Спейси се завръща на големия екран, въпреки обвиненията

1167
Макар че в момента е извън светлините на прожекторите заради няколко обвинения за сексуален тормоз, Кевин Спейси ще се появи на големия екр

Макар че в момента е извън светлините на прожекторите заради няколко обвинения за сексуален тормоз, Кевин Спейси ще се появи на големия екран поне още веднъж. Това ще се случи съвсем скоро – през месец юли във филма „Billionaire Boys“.

След като актьорът бе освободен или направо изтрит от сцените си във „Всички пари на света“ и сериала „Къща от карти“, няма да е такава ситуацията с „Billionaires Boys Club“, пише Hello. Този филм бе заснет преди повече от две години, т.е. доста преди скандала. Припомняме, че актьорът от Star Trek Антъни Рап обвини през октомври 2017 година Кевин Спейси, че се е опитал да се възползва сексуално от него, когато е бил на 14 години. По-късно самият Спейси коментира: „Имам голямо уважение към Антъни Рап като актьор. Честно казано не помня срещата, би трябвало да е преди повече от 30 години. Заради това, което той разказва, аз му дължа най-искреното извинение за това, може би неподходящо пиянско поведение и съжалявам за неприятното чувство, което е таил през всичките тези години“.