Начало България Иван Таков, БСП: Да спрем да занимаваме социалистите с кариерните и емоционални...

Иван Таков, БСП: Да спрем да занимаваме социалистите с кариерните и емоционални драми на Нинова

49
Иван Таков
Иван Таков

Според Иван Таков, лидерът на БСП-София, социалистите трябва да се фокусират върху три основни задачи по време на предизборната кампания. Той изрази този свой мнение по време на доклад пред столичните сциалисти.

Таков подчерта, че първата задача е да се установи диалог с гражданите, като се избегнат вътрешнопартийните проблеми, които не интересуват обикновените хора. Вместо това, фокусът трябва да бъде върху настоящите и бъдещите нужди на българските граждани, както и на страната като цяло.

„БСП трябва да покаже, че е политически силен субект чрез висока коалиционна култура и способността си да обединява. Нашата цел е не само да представим ясната ситуация в държавата, но и да обединим усилията си за постигане на силен електорален и политически ефект. Ако не успеем, обществото може да не ни избере“, посочи Таков.

Третата задача, според него, е да се предложат смислени политически цели и предложения, насочени към решаването на основните проблеми в държавата. Това изисква създаването на ясна политическа платформа, базирана на идеята за трансформация на България.

„БСП трябва да се фокусира върху политики, а не на политически игри. Хората искат да чуят конкретни решения от нас. И без изключение, БСП винаги е била силна в представянето на стратегически визии и политически платформи“, заяви Таков.

В заключение, Таков посочи, че „ликвидаторите“ от котерията на Нинова вече са минало.