Начало Любопитно Бурен дебат в социалните мрежи за отказа на диджей да пусне „Луда...

Бурен дебат в социалните мрежи за отказа на диджей да пусне „Луда по тебе“ на Джокович

124
Джокович и Григор Димитров
Джокович и Григор Димитров

Григор Димитров, най-добрият български тенисист, и Новак Джокович, рекордьорът с 24 титли от Големия шлем, направиха вълнуващ демонстративен мач и забавляваха зрителите в препълнената „Арена София“.

След края на шоуто, Джокович иска от DJ Marten да пусне песента „Луда по тебе” на Камелия, но диджеят не отговаря на неговата молba.

„Диджей, събуди се. Трябва да пуснеш „Луда по тебе”. Хайде, братко, само за 20 секунди, за 10 секунди. Подготвях се за тази песен три дни, не можеш да не я пуснеш“, каза Ноле.

Въпреки отказа, Джокович продължи шоуто и изпя припева на песента заедно с публиката.

Неразположението на DJ Marten да пусне „Луда по тебе” предизвика спор в социалните мрежи. Някои аплодират на диджея за решението му, докато други смятат, че това е обидно към един от най-добрите тенисисти в света.

„Джокович не разбира от хубава музика. Трябваше да пусне някой хит на Стоян Михалев“, написа Иво Сиромахов във Facebook.

„Неразбирателството на DJ Marten беше обидно за всички. Ноле се позова на българска песен, но диджеят не го подкрепи. Това не е начин за посрещане на голямото спортно събитие“, сподели Любка Качакова.