Начало Новини Барселона все още продължава да се развива, смята треньорът Ханзи Флик

Барселона все още продължава да се развива, смята треньорът Ханзи Флик

19
Барселона все още продължава да се развива, смята треньорът Ханзи Флик

Барселона започна сезона в Ла Лига със седем поредни победи, но треньорът Ханзи Флик заяви, че все още вижда накъде може да се развива тимът му след успеха над Хетафе с 1:0, съобщи Ройтерс.

Домакините се наложиха с ранен гол на тарана си Роберт Левандовски, като имаха около 80% притежание на топката в мача и отправиха 16 удара към вратата на съперника. Хетафе обаче за малко не успя да изравни при контраатака в заключителните минути на срещата.

„Перфектно е да имаме седем победи в първенството, но трябва да сме още по-добри. Имахме много добър манталитет в мача. За мен това е добра отправна точка за подобрение“, каза германският специалист.

„Казаха ми, че винаги е така срещу Хетафе, много са добри в защита. Но съм горд от представянето на моите играчи и как те се борихме през тези 95 минути“, добави Флик.

Той отказа да коментира информацията на медиите, че отборът е близо до привличането на полския вратар Войчех Шченсни на мястото на оперирания Марк-Андре тер Щеген и заяви, че ще разчита на Иняки Пеня.

„Говоря само за футболистите, които са в отбора. Иняки Пеня и нашият номер 1 и аз съм доволен от това“, каза Флик.