Доналд Тръмп
На снимката: Доналд Тръмп

Младият Доналд Тръмп и неговият баща, магнат в сферата на недвижими имоти, ще се появят като герои в нов холивудски филм, става ясно от информация, идваща от филмовия фестивал в Кан.

Американският режисьор Джеймс Грей на „The Yards“ и „The Lost City of Z“ ще напише и режисира филма, който ще се снима в частното училище „Кю-Форест“ в Куинс в Ню Йорк. И американският президент, и режисьорът са получили образованието си там, макар и преди доста десетилетия.

Armageddon Time“ ще бъде спомен за детството на Грей в Куинс, където бащата на президента на САЩ Фред е бил влиятелен член на училищния съвет, каза продуцентът Родриго Тейксейра.

„Това е лична история за Джеймс“, каза той.

По-рано тази година бившият личен адвокат на президента Майкъл Коен разкри, че Тръмп е заплашил да съди бившите си училища, ако някога издадат неговите оценки, получавани в училище.

Грей – който сега прави „Ad Astra“ с холивудската звезда Брад Пит – преди това е направил два полуавтобиографични филма, които привлякоха вниманието на младежите от Куинс – „Little Odessa“ и „We Own the Night“.

предишна статияРобърт Патинсън може да е новият Батман
следваща статияЕлтън Джон взриви булевард „Кроазет“ в Кан