Начало Култура Шакира се завръща на сцената едва през юни

Шакира се завръща на сцената едва през юни

1661
Сподели

Здравословните проблеми на Шакира продължават да я принуждават да отменя концерти. В началото на миналия месец тя обяви, че отлага свои сценични изяви и в Европа, част от световното й турне.

Буквално до преди часове с въпросителна стоеше въпросът дали концертите в САЩ в началото на февруари все пак ще се състоят. Но Шакира сама отговори днес, и то отрицателно. Певицата се обърна към своите фенове чрез Instagram.

Тя започва с благодарности към всички за любовта и загрижеността към нея. Както стана ясно, изпълнителката има сериозен проблем с гласните струни, който не й позволява да пее.

„Накарахте ме да се почувствам сякаш моят глас не е само мой, но и ваш и има своята цел“, написа певицата. Тя до последно се е надявала, че ще успее да рестартира турнето през януари. Но лекарите са я убедили, че състоянието като нейното изисква много повече време за възстановяване.

Шакира още веднъж се извини за провалените планове на всички нейни фенове. Но успя да ни зарадва с новината, че вече се знае кога ще се върне на голямата сцена. Това ще се случи през юни 2018 г., пиише Lifestyle.bg.

Шакира все пак ще проведе концертите си в Европа, САЩ и Латинска Америка. Конкретните дати ще бъдат обявени съвсем скоро. Изпълнителката не крие вълнението си, защото смята, че шоуто й „El Dorado“ е най-доброто, което е правила досега.

„Обещавам да дам всичко от себе си от първата минута на сцената и броя дните до старта на шоуто“, завършва Шакира.

Коментари