Джони Деп

Хавиер Бардем също свидетелства в полза на Джони Деп в процеса за клевета между него и бившата му съпруга Амбър Хърд. Тя го обвинява в домашно насилие от почти четири години.

Съпругата на Бардем, Пенелопе Крус, свидетелства в полза на Джони Деп. Хавиер Бардем направи същото, за да подкрепи приятеля си. Уебсайтът Blast разкри вчера свидетелствата на известния испански актьор, който увери властите, че никога не е виждал насилствено поведение от страна на Джони Деп.

В процеса с бившата си съпруга Амбър Хърд, която го обвинява в домашно насилие от почти четири години, американската звезда можеше да разчита на свидетелствата на Хавиер Бардем. Двамата актьори са си сътрудничили в един от филмите на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ през 2017 г., но също са били заедно през 2000 г. в драмата „Преди нощта“.

„Обичам Джони. Винаги е бил истински джентълмен и изключително щедър и грижовен приятел към семейството и мен. На всичкото отгоре имах възможността да работя с него два пъти и изпитах уважителното му в отношенията към всеки член на екипите, както и неговото уникално и весело чувство за хумор. Подкрепям Джони, защото винаги съм виждал и чувствал в него истински грижовен и обичащ човек … изключителен и неповторим артист, който слушаше всички, които се нуждаеха от помощта му“, заяви Хавиер Бардем.

„Не само обичам Джони, но дълбоко го уважавам и му благодаря, че е свободно и безгрижно момченце, което е в изкуството си, и зрелият и обичащ мъж, който е в живота на другите, винаги е там, когато имаме нужда от него. Обичам Джони, защото той е добро човешко същество, хванат в лъжи и манипулации на отровни същества и въпреки това винаги се усмихва и обича всички нас, въпреки това. Как? Чрез музика си, чрез играта си, чрез мълчанието си. Това означава много. Благодаря, Джони. Милиони други като мен те обичат дълбоко “, заключи той.

Освен Хавиер Бардем и Пенелопе Крус, бившите партньорки на Джони Деп, Уинона Райдър и особено Ванеса Паради, свидетелстваха пред правосъдието.

предишна статияСнеговалежите спират, очакват се превалявания от дъжд
следваща статияАриана Гранде има ново гадже