зодиите

Овен

Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи, че вече тревата не расте и няма за какво да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите начин за ново начало. Все пак животът продължава…

Телец

Днес доста ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревниви, макар че , в интерес на истината, не цялото Ви безпокойство е лишено от основание. Въздържайте се от необмислени постъпки и отложете изясняването на отношенията – днес можете да направите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подходящ за непланувани предварително занимания, които да повдигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекалено много. Най-важното, което трябва да направите е , да си осигурите позитивни емоции.

Близнаци

Днес ще сте настроени на взаимодействие с колегите и близките хора. Вечерта добре ще преминат всякакви събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отлагане на пътуване или отменяне на командировка може да развали настроението Ви. Бъдете внимателни днес със своето здраве , защото може да усетите обща слабост. Вечерта ще е подходяща за учебна дейност.

Рак

За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв

Днес трябва да помислите за целесъобразността на онези свои желания, които изказвате пред своя любим човек. Може би все- пак не Ви е нужно брилянтено колие или глупавата луна от този глупав небосклон? Навярно щастието може да се получи и с други, по- малко екстремални способи.

Дева

Активното Ви внимание през този ден ще е особено нужно на Вашия любим човек, защото в противен случай може да извърши куп глупости на всякакво ниво, в това число и такива, последствията от които ще бъдат необратими. Строгият Ви контрол ще бъде само от полза на Вашата половинка, а и на вашите отношения….

Везни

Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния начин на общуване – ще се наложи, да се оправдавате. Не е важно, дали сте правили нещо осъдително или не – вината Ви ще бъде обявена за очевидна и не Ви остава нищо друго, освен да я признаете и да се опитате да обясните своето поведение. Късмет!…

Скорпион

Ако Ви се иска да си поседите у дома, не е нужно да се насилвате , за да отидете на сбирка. Днес сте настроени за спокойно общуване и дълбоки размишления. Може би такова състояние ще Ви прилича на нещо като социална връзка, особено ако много обичате да общувате с други хора. Само че сега спокойствието Ви е страшно нужно, особено ако мислите Ви са заети със сериозни задачи, изискващи обмисляне. Това време, което ще отделите сега, ще се възвърне с лихва в бъдеще.

Стрелец

Вие сте изключително непоследователни в своите постъпки, но това въобще не Ви пречи – първо: приятно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от целите, които сте си поставили. Благодарение на изключителната си наблюдателност, ще забелязвате онези шансове и възможности, от които не са се възползвали хората, които са около Вас, и в резултат на това ще се окажете далече пред конкурентите си. Определена опасност за Вас представляват слуховете, които разпространяват Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се разпространява с неочаквана бързина, а за да я опровергаете, ще се наложи доста да се потрудите.

Козирог

Днес ще направите някакво откритие, свързано с Вашия любим човек. Не може да се каже, че много ще Ви зарадва, но и като огорчение няма да е кой знае какво. Просто от този момент нататък ще се наложи да живеете с това, което знаете. Възможно е то даже да Ви донесе своеобразно удоволствие.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Известни сте със своята потайност. Ако става дума за пазене на някаква тайна, Вие се справяте с това по-добре от останалите. Така че ако научите нещо любопитно, съвсем няма да Ви е трудно да не го споделите, дори и през целия ден да ходите със загадъчна усмивка на лицето. Само че трябва още да се старете за това. Какъв смисъл има от една тайна, ако всички научат за нея?

предишна статияСняг ще има днес в някои части на страната
следваща статияАПИ: Шофирайте с повишено внимание; възможни са заледявания