Начало Свят Уникално Porsche се продава след 24 години в гаража

Уникално Porsche се продава след 24 години в гаража

843

Дилърството Carriage House Motor Cars в Гринуич, Кънектикът, предлага отлично запазен Porsche 964 Turbo от 1992 г., който е престоял 24 години в гаража на собственика на колата. За това време спортният автомобил е изминал едва 1184 километра, а цената на колата ще бъде съобщена само на сериозни клиенти, пише Automedia.

Въпросният 964 Turbo е един от последните сглобени ръчно екземпляри със задно предаване и е сглобен по специална поръчка, като навремето екстрите по колата са стрували 30 000 долара.

В списъка с опциите попадат особеният бял цвят на каросерията, коженият салон и дървените елементи в интериора, CD-чейнджърът, самоблокиращият диференциал и допълнителното осветление в пространството за краката.

Другата добра новина е, че автомобилът се продава с пълна документация, като тук влиза и кореспонденцията на купувача с дилърството преди покупката, в която са описани точно екстрите, които трябва да бъдат поръчани. Сред документите е запазена и мостра на този искрящ бял цвят, в който е изпълнена каросерията. На това обикновено се казва „кола с всички документи”.