Начало Новини Уебинар на тема "Значението на интелектуалната собственост за малките и средните предприятия"...

Уебинар на тема "Значението на интелектуалната собственост за малките и средните предприятия" ще се състои на 27 юни

29
Уебинар на тема "Значението на интелектуалната собственост за малките и средните предприятия" ще се състои на 27 юни

Уебинар на тема „Значението на интелектуалната собственост за малките и средните предприятия (МСП)“ ще се състои на 27 юни от 10:00 ч. Форумът е организиран от Патентно ведомство на България  и Службата на ЕС за интелектуална собственост (EUIPO) и вече е отворен за регистрация за участие, съобщиха от националния държавен орган за правнa закрила на обектите на индустриалната собственост.

В програмата са включени презентации на експерти от двете институции, насочени към малките и средни предприятия, както и към стартъпи – Интелектуалната собственост и МСП, Фонд за МСП, Предварителна диагностика на интелектуалната собственост – IP Scan  и Диагностика на правоприлагането на интелектуалната собственост IP Scan Enforcement, Безплатна подкрепа за ИС и уебсайта Ideas Powered for business.

Онлайн събитието е безплатно.  

Съобщението е направено в рамките на партньорската инициатива между БТА и Патентното ведомство на България, която предвижда в съвместната рубрика „Създадено в България“ всяка седмица да бъдат представяни както вписаните в „Златната книга на Патентното ведомство“ българи, така и дейността на Патентното ведомство.