Начало Любопитно Тризначките: едната от тях проси по улиците на Лондон

Тризначките: едната от тях проси по улиците на Лондон

1001
тризначките

Тризначките, станали известни от култовия формат „Биг Брадър“, се разделиха. Една от тях бедства в Лондон, просякиня е от три години и спи на улицата като клошар.

Надежда пусна стори във „Фейсбук“, в което моли за помощ. От кадрите се вижда, че е на улицата, където вероятно е постоянният ѝ дом.

„Просякиня съм от три години в Лондон. Моля ви, свят, помогнете ми“, е апелът на известната благоевградчанка към приятелите ѝ социалните мрежи.

Не се знае дали с нея е сестра ѝ Вяра, тъй като доскоро двете бедстваха в Англия. А третата им сестра Любов отдавна се ожени и си уреди бъдещето, като не иска и да чува за сестрите си.

Но Надежда е стигнала дъното, като спи на улицата и багажът ѝ се намира до главата, събран в един чувал. Тя се топли от измръзване с едно одеяло и се надява на хорското подаяние.

А някога бяха големи звезди в България, след като Любов дори спечели формата и взе 100-те бона награда.

Тризначките не успяха да си изиграят картите добре и стигнаха до просешка тояга. Надежда се надява, че все пак са й останали някакви приятели, които биха проявили съчувствие да я подслонят и награнят, пише blitz.bg.