Начало Любопитно Торнадото Ел Макферсън: На 54 разведе баща на 4 деца

Торнадото Ел Макферсън: На 54 разведе баща на 4 деца

2678
Ел Макферсън

Ел Макферсън се разведе наскоро със строителния предприемач Джефри Софър. Нейните 54 години не са никаква пречка отново да лети на крилете на любовта с нов мъж. Това е 61-годишния доктор Андрю Уейкфийлд, с когото бяха спипани от папараци да се целуват в Маями, пише Tialoto.bg.

Британецът стана известен преди време покрай скандал с ваксини срещу аутизъм и му бяха отнети лекарските права. Според запознати влюбените са заедно от ноември миналата година, но доскоро са крили чувствата си, защото Андрю бе женен. Наскоро той се раздели със съпругата си и сега двамата вече спокойно демонстрират любовта, разказва сп. Story.

Приятели на скандалния доктор разказват, че той бил безумно влюбен в модела. За да изглежда добре до нея, даже започнал строга диета със здравословна храна и вече свалил няколко сантиметра от талията си.

Уейкфийлд обновил и изцяло гардероба си, заменяйки старата си, скучна визия с елегантен аутфит, за да впечатли прочутата си приятелка.

Глупавото е, че само два месеца преди да бъде сниман в прегръдките на Ел, жената на Уейкфийлд – Кармел, го защитаваше самоотвержено в документален филм за него покрай скандала с ваксините, без да знае, че бащата на четирите ѝ деца ѝ изневерява най-нагло зад гърба ѝ.

Всъщност Кармел разбрала от папарашките снимки в медиите за връзката на мъжа си със супермодела и била като зашеметена.

Малко преди това той я помолил да се разделят за известно време, под предлог, че имал нужда малко време да „остане сам със себе си“. Е, както се разбрало впоследствие, не съвсем сам…

Ел наистина е в разцвета си. Тя изглежда прекрасно и явно е решила да живее на макс след разочарованието, което претърпя с бившия си мъж Джефри. Според слухове разривът се случил заради друга жена, с която Макферсън хванала съпруга си. И направо му одрала кожата при развода. Според слуховете е успяла да му измъкне 80 млн. долара.