Начало Водещи Тайра Банкс призна, че има фалшива коса и опериран нос

Тайра Банкс призна, че има фалшива коса и опериран нос

2884
Тайра Банкс

44-годишният супермодел Тайра Банкс призна, че още в началото на кариерата си е направила ринопластика. Тя сподели това пред сп. „Пийпъл“ след години спекулации по въпроса.

„Имах кости в носа ми, които растяха и постоянно ме сърбяха. Можех да дишам, но се подложих на козметична интервенция. Да, признавам го. Косата ми е изкуствена, а носът ми е опериран“, обяви официално чернокожата дива, смятайки, че отдавна е трябвало да даде гласност на този факт заради „отговорността към истината“.

В интервюто си за изданието Банкс заяви също така, че според нея няма нищо лошо в това една жена да си направи подобни корекции, ако се чувства некомфортно за външния си вид и призна, че всеки път й става неудобно, когато естествените красавици критикуват другите хора за решението им да поправят нещо по себе си.

„Поправи го или го приеми – жените трябва да правят и двете….Искаш да си присадиш коса? Чудесно. Искаш перманентни вежди? Супер. Като жени трябва да престанем да съдим останалите“, изтъкна още манекенката, създала едно от най-успешните реалити шоута в САЩ – „Следващият супермодел на Америка“.

Вижте как се е променила Тайра Банкс през годините ТУК.