пазари

След дълго време в чакане, най-накрая стигнахме до онзи много специален момент, в който става свидетели на Евро 2020, при това организаторите дори дадоха зелена светлина да се проведе по обещания начин, тоест да се проведе из цяла Европа. В рамките на следващите седмици ще станем свидетели на доста футболни обрати и изненади. Реномираните брандове са готови да предложат много интересни брандове, а най-важното е, че чрез мобилното приложение bwin мобиле ще сме винаги близо до любимите срещи. Освен това не трябва да забравяме, че всички най-важни функции ще са налични, особено ако засечем някои по-важни дербита с лятната си отпуска.

Като реномиран бранд с традиции, не трябва да забравяме, че големите турнири никога не минават под радара, но нека обърнем внимание на всичко, което се предлага. На първо място ще открием, че операторът ще позволи на феновете да създават залози от началото до края на турнира, следователно при пропуск или откриване на една възможност, която брандът не е успял да посочи в основното си портфолио, тогава имаме свободата не просто да предложим нашата идея, но дори да се насладим на добри коефициенти.

На този етап ще открием, че това е само една опция. Брандът насочва вниманието ни към традиционни пазари като краен победител, точен резултат, под/над и дори хендикап, но далеч не са единствени. Не е трудно да открием и малко по-специални и дълготрайни прогнози, които да ни позволяват да маркираме шампиона още на този етап, както и да изберем предварителното развитие, възползвайки се от малко по-далечни прогнози като отборите, които могат да излязат от групите и да стигнат по-далече. Можем да изберем и кой ще бъде голмайсторът на първенството, особено след като се намираме все още в начална фаза и коефициентите тепърва ще се променят.

Препоръчваме винаги да обръщате внимание на секцията Price Boost, която ни дава специални пазари с още по-високи коефициенти, особено ако сме почитатели на по-смелите предложения. Имаме свободата да избираме голмайстор на всеки отбор, генерален голмайстор и още много други. Защо е необходимо точно такова внимание? На първо място турнирът се забави и мнозина останаха разочаровани, но докато паузата траеше, повечето оператори помислиха какво по-добро могат да направят за своите фенове.

Освен това не е трудно да открием, че именно тук можем да се възползваме от прогнози като кеш-аут, както и опция за пряко предаване, като втората може да изисква малко повече интернет, но в днешно време същият е наличен абсолютно навсякъде, следователно не трябва да се изненадваме и можем да се насладим на истинската тръпка от играта, като получаваме пълното професионално внимание на турнира.

Ако обаче имаме нужда от малко повече насоки, трябва да се запознаем с малко повече анализаторски прогнози, които с удоволствие ще ни насочат и подготвят с по-фините детайли от играта. След като информацията се предоставя напълно безплатно, а разнообразието от опции ни позволява да се насладим на чистата игра и да вземем максимална доза адреналин. Експертите обаче напомнят, че всеки запалянко трябва да подходи отговорно и единствено с желанието за забавление, ако иска да получи колкото се може по-високи шансове за успех. Всичко друго е въпрос на шанс, особено след като открием, че повечето фенове наистина заслужават точно това.

предишна статияКак да разпознаем слот игри с висок потенциал за успех?
следваща статияСъществуват ли казино игри на живо с джакпоти?