Софи Търнър, брак

Софи Търнър се ожени тайно. Актрисата, станала известна с ролята на Санса Старк в хитовия сериал „Игра на тронове“ е сключила брак с Джо Джонас преди месец във Вегас веднага след наградите „Билборд“. Сватбата е струвала 600 долара, като двойката е венчал двойник на Елвис.

Тъй като са запазили този специален и спонтанен момент само за себе си и за някои много близки приятели, младоженците споделиха, че планират да направят втората сватба по-официална. Те искат да поканят роднините и приятелите си да отпразнуват с тях този повод. Двамата постоянно споделяха в интервюта, че не искат да правят грандиозно събитие и планове за сватбата си, а просто да се забавляват.

Софи обаче решила, че не бива да се лишава от моминско парти, дори след сватбата. Тя събрала свои близки приятелки, между които и Мейси Уилямс, която играе нейната сестра Аря в „Игра на тронове“.

Момичетата стартирали партито още на концерт на братята Джонас в Лондон, след което хванали самолет за Бенидорм, оттам за Берлин и накрая се озовали в Прага.

Явно партито си го е бивало, защото на снимки, публикувани в социалните мрежи, всички те са с цветни перуки и ексцентрични облекла.

предишна статияАктуална пътна обстановка
следваща статияЯнко Гочев: Няма как да делим историята си с фалшиви измислици