Начало Любопитно Смъртта на Лиъм Пейн предизвика шок по целия свят

Смъртта на Лиъм Пейн предизвика шок по целия свят

64
Лиам Пейн
Снимка: АП/БТА

Светът е в шок след смъртта на Лиъм Пейн, бивш член на „Уан дайрекшън“, който беше намерен мъртъв в хотелски двор в Буенос Айрес, след като паднал от балкона на третия етаж.

Феновете, музикалната индустрия и колегите изразиха тъгата си за 31-годишния певец.

Музикантът Рони Ууд от „Ролинг стоунс“ сподели, че е „шокиран и съжалява“. „Бог да благослови Лиъм, мисля за неговите близки. Той ще ни липсва много“, написа Ууд в социалните мрежи.

Парис Хилтън изрази своите съболезнования чрез публикация в „Екс“, като определи новината като „много разстройваща“. „Бекстрийт бойс“ заявиха, че сърцата им са с феновете на „Уан дайрекшън“ по света.

Десетки почитатели в Буенос Айрес се събраха пред хотела, като полицията контролираше обстановката. Млади жени изразиха своя шок и съжаление.

18-годишната Хуана Релч сподели: „Винаги обичах „Уан дайрекшън“. Знам, че няма да има повече събирания на момчетата и това ме ужасява“.

Фенове палят свещи пред хотела, където е починал Лиъм Пейн
Фенове палят свещи пред хотела, където е починал Лиъм Пейн. Снимка: АП/БТА

Полиция беше извикана в хотела в квартал „Палермо“ в Буенос Айрес заради „агресивен мъж, може би под влияние на наркотици и алкохол“. След силния шум в сградата, полицията открила, че мъжът е паднал от балкона.

Лиъм Пейн стана известен като част от „Уан дайрекшън“, създадена през 2010 г. Групата набра популярност след като приключи на трето място в британския „Екс фактор“ през 2010 г., но се разпадна през 2016 г. поради индивидуални проекти на членовете.

Още новини от деня – четете тук