слот игри

Ако някога сте обръщали внимание на онлайн казината и огромното и необятно портфолио от възможности, които биха могли да се конкурират с големите казина на Лас Вегас, то най-вероятно сте задали и следващият важен въпрос, посочен в заглавието. Насочваме фокуса си върху популярните слот игри и ще открием, че анализаторите от Betenemy са обърнали внимание именно на тях, особено след като именно те са най-богато заредената секция.

Ако вярваме на статистиката, огромен брой от клиентите обръщат внимание именно на тях, все пак те нямат абсолютно никакви стратегии, никакви правила и всичко се определя изцяло на шанса. С годините повечето студиа решиха, че след като ротативките нямат много поле за промяна – основата винаги остава една и съща – могат поне да подобрят визията, анимацията и да добавят повече печеливши линии. По-важният въпрос в това отношение е как да открием най-добрите ротативки, в които да инвестираме времето си. Има няколко важни критерия, които могат да ни насочат и в следващите редове ще се фокусираме върху тях.

На първо място ще открием, че повечето предложения в тази секция винаги са обвързани с прогресивни джакпоти. Няма как да говорим за суми, но пък спокойно можем да кажем, че реномираните брандове винаги се доближават до лотариите. Редно е да обърнем внимание на тях, ако те са нашата основна цел – не всички ротативки участват в прогресивния джакпот. Най-лесният вариант е да проверим в общите условия, да проверим платформата на анализаторите или просто да погледнем кое лого стои там. Например ще открием, че двете големи родни студиа за производство на казино игри – CT Gaming и Euro Game Technology – са поставили своето лого на прогресивните джакпоти, респективно това трябва да ни подсказва и кои точно игри присъстват там.

На второ място трябва да обърнем внимание на така нареченият RTP. Може да не сте го чували, но съкращението е „Return To Player” и може да се превежда като коефициент на възвращаемост, като именно той ни подсказва каква сума от нашата инвестирана в играта ще се върне под формата на печалба. В този случай обаче ще посочим, че лицензираните брандове са задължени да се съобразяват с изискванията на Държавната комисия по хазарта. По закон RTP трябва да е винаги над 90% и ще открием, че повечето казина оставят процента средно между 95-96%. Ако искаме да имаме по-високи шансове за успех, тогава трябва да се насочим към игрите с по-висок коефициент.

Много често клиентите си мислят, че колкото повече печеливши линии има една ротативка, толкова по-високи са шансовете ни за успех. Това по-принцип е така, но често трябва да добавим и още една важна опция, която се изпуска – волатилността. Тя ни показва в какъв интервал от време една ротативка пуска печалби. Игрите с висока волатилност могат да бъдат значително по-бавни в инкасирането на печалби, точно по тази причина и много от самите експерти ще напомнят, че тези заглавия трябва да се играят с малко повече време и търпение, но пък чакането винаги си заслужава. Респективно игрите с ниска волатилност са много по-бързи в инкасирането на успехи, но пък не се доближават по стойност до първите. На финалът всичко е въпрос на късмет и баланс в избора на любимите игри.

Винаги трябва да обръщаме внимание и на специалните символи като така наречените Wild символи, които практически играят ролята на жокера в тестето карти – той може да заеме ролята на всяка една друга карта, а в нашия случай на всеки един символ, за да завърши печелившата линия.

Един съвет, който мнозина пропускат да споделят, е винаги да се забавляваме. Освен това повечето заглавия предлагат демо версия, като дори анализаторите са оставили тази опция за игра с виртуална валута – тоест без никакви загуби и печалби, като така ни позволяват свободно да се насладим на играта и да проверим дали изобщо ни допада или не. В някои моменти ще се наложи да прочетем повече, но всяка една предварителна подготовка винаги се отразява на крайния резултат.

предишна статияЕдна от зодиите днес трябва да е предпазлива с физическото натоварване
следваща статияBwin с ексклузивни специални пазари по време на Euro 2020