зодиак зодии

Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно…

Телец

Какво в последно време става във Ващия личен живот? Най-доброто, от което може да започнете, отговаряйки на този въпрос, е със себе си. Самотни ли сте или имате продължителни и стабилни отношения? Как се чувствате? Усещате или не усещате особена връзка? Какви са Вашите очаквания относно тези отношения? Смятате ли, че хората са създадени, за да бъдат заедно, или са по начало единаци? Каква роля играят очакванията в отношенията Ви с другите хора? Храна за размисли, не е ли така?…

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

Днес ще бъдете източник на най-безумните идеи. Решенията Ви за решаване на проблемите с Вашия любим човек или някакви други проблеми, ще са толкова оригинални, че на Вашият най- близък човек понякога ще му става страшно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия…

Дева

Когато най-малко очаквате, у Вас ще се съберат гости, макар че не обичате много неочаквани посетители. Но тъй като във Вашето жилище винаги е чисто и уютно, те няма да успеят да Ви изненадат. Сега сте предупредени и имате възможност да внесете няколко заключителни щрихи, като приберете онова, което не бихте искали да бъде видяно от чужди хора. А когато гостите Ви нападнат, престорете се на твърде учудени…

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

Продължавайте да се показвате като лидер – това върши работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, но зад себе си ще оставите твърде много хора. Никой не вижда ситуацията така добре, както Вие, а това е много хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, но не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото съпротивление и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, докато Вие стоите в кулоарите, готов да скочите обратно, ако това е необходимо.

Стрелец

През този ден в главата на Вашия любим човек ще се появи някаква много светла и много неочаквана идея, която ще увлече не само Вас, но и него, ако бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят обещава да бъде за Вас интересен и изпълнен с положителни емоции.

Козирог

Денят е подходящ, за да разширите своя кръг от познати. Може би вече е време да се представите на родителите на своя избраник? Обсъдете този въпрос. И ако решите, постарайте се да му направите много добро впечатление.

Водолей

Днес ще можете да уговорите своя любим човек за каквото Ви е угодно. Затова можете да си измислите и най-безумното желание – то ще се осъществи по възможно най-добрия начин. Само че трябва да имате предвид, че желанието трябва да бъде такова, че да може да се реализира незабавно, тъй като през следващия ден Вашата половинка може да започне да мисли по съвършено друг начин.

Риби

Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започе скандал. Отклонете разговора.

предишна статияЕдна от зодиите днес трябва да бъде изключително предпазлива – денят и крие много съблазни и провокации
следваща статияВалежи и гръмотевици над Западна България и слънце на изток