Начало Водещи След злополучния инцидент през 2004г., Джъстин Тимбълейк се завръща на сцената на...

След злополучния инцидент през 2004г., Джъстин Тимбълейк се завръща на сцената на Супербоул (ВИДЕО)

1888
Джъстин Тимбърлейк

Суперзвездата Джъстин Тимбърлейк ще бъде хедлайнер на финала по американски футбол „Супербоул” (Super Bowl), което ще се проведе през февруари 2018г.

Информацията за големия финал е на Националната футболна лига (NFL), цитирана от американски медии.

Тимбърлейк, известен с „Cry me a river”, „SexyBack”, „What Goes Aroun” ще участва за трети път в спектакъла, организиран на полувремето на най-важното спортно събитие за годината в САЩ и с най-голяма аудитория.

Джъстин Тимбърлейк

Последната му поява на сцената на определяното като най-големия концерт в света събитие бе пред 115 милиона зрители в САЩ и милиони други по целия свят.

През 2004 той и сценичната му партньорка Джанет Джексън влязоха в новините с хореография и разголената гръд на певицата, предизвикала безпрецедентен скандал.

За да избегне нова подобна случка оттогава шоуто се излъчва по телевизията със забавяне на сигнала, за да може режисьорите да реагират навреме.

На 4 февруари 2018 година Тимбърлейк ще застане в Минеаполис на мястото на поп иконата Лейди Гага, която бе звезда на шоуто през 2016 година.

Преди тях на „Супербоул” са били „Колдплей”, Бионсе, Кейти Пери, Бруно Марс, Мадона, „Ху”, Брус Спрингстийн, Принс, Ролинг Стоунс, Пол Макартни и U2 са били звезди на това шоу, по време на което телевизията пуска най-скъпите реклами в света.

Супербоул е може би най-дългоочакваното спортно събитие в САЩ. Освен спортните фенове, голямо оживление настава и сред рекламодателите. В този момент от годината пред малкия екран у дома, или на публични места в Америка, се събират едновременно до над 100 млн. зрители. Марките се състезават да бъдат запомнени от тях чрез скъпа ТВ реклама, изработена от прочутите американски агенции.

Обичайният формат е излъчване на 30-секунден телевизионен спот цените за който понякога надминават 4 милиона долара.

Тоест, рекламата в Супербоул е за големите компании, които могат да си я позволят. Или… за хитрите компании, които все пак успяват да привлекат по алтернативни начини внимание във връзка със спортния финал.

Събитието се провежда за първи път на 15 януари 1967 г.