Начало Култура Следващият филм от поредицата „История от Междузвездни войни“ ще се забави

Следващият филм от поредицата „История от Междузвездни войни“ ще се забави

1261
Ако „Соло: История от Междузвездни войни“ ви е харесал, имаме лоши новини: следващите филми от този тип ще бъдат временно забавен

Ако „Соло: История от Междузвездни войни“ ви е харесал, имаме лоши новини: следващите филми от този тип ще бъдат временно забавени. Източници твърдят, че от Lucasfilm са взели решение да фокусират вниманието си най-вече върху „Междузвездни войни: Епизод IX” и трилогията от филми, които са планирани след него, пише HiComm. Очакваше се филм за Оби-Уан, дори имаше слухове, че вече се разработва, но продукцията е спряна. Все още няма официална информация за филма за Боба Фет, но най-вероятно той също ще бъде временно замразен.

Към момента „Соло: История от Междузвездни войни“ е с приходи 192.8 милиона щатски долара в САЩ и 339.5 милиона щатски долара в световен мащаб. Въпреки че това не е никак зле, все пак филмът не се оказа събитието от мащаба, който от Lucasfilm очакваха. През май „Соло“ трябваше да се бори за вниманието на зрителя със сериозни блокбъстъри като „Отмъстителите: Война без край“ и Deadpool 2. Oстава да видим дали плановете за продължаването на формата „История от света на Междузвездни войни“ ще продължат да се развиват и кога ще видим следващ филм от този вид. Новата трилогия, която ще започне след „Епизод IX”, ще бъде фокусирана върху новите герои от „Последните джедаи“ – следващото поколение герои на „Междузвездни войни”, които е време да изградят собствената си епична история.

предишна статияКевин Спейси се завръща на големия екран, въпреки обвиненията
следваща статия10 грешки, които допускаме при теглене на пари от банкомат