Начало Водещи Секс сцена с Джеки Чан уволни шеф на иранска телевизия

Секс сцена с Джеки Чан уволни шеф на иранска телевизия

1893
Джеки Чан

Регионален шеф на държавната иранска телевизия IRIB е уволнен, след като неволно пуснал секс сцена с Джеки Чан въпреки строгите правила за цензура, съобщиха местните медии.

Зрителите на иранския остров Киш били шокирани, когато местната телевизия показала как звездата на бойните изкуства прави секс с проститутка в един от филмите си.

Това е далеч отвъд допустимите граници в Иран, където мъжете и жените дори не могат да се ръкуват на екрана.

Стига се до бърза реакция от страна на властите след като зрители публикуваха клип от филма онлайн.

„Клипове с неморални сцени от филм с участието на Джеки Чан, очевидно показан от Kish IRIB, циркулират в социалните медии,“, съобщава информационна агенция ИСНА.

„Тези сцени, които са в пълно противоречие с принципите на IRIB, в крайна сметка са довели до уволнение и порицание на някои от служителите на IRIB в Киш,“ допълва агенцията, уточнявайки, че това се отнася и до генералния директор на IRIB за Kиш.

Имаше гневна реакция от страна на някои иранци, които написаха, че никой не е бил уволнен след фатална автобусна катастрофа, която уби миналата седмица 10 студенти от Университета Азад в Техеран.

„Обръщат се автобуси падат самолети, потъват кораби … никой не е уволнен… Няколко секунди с Джеки Чан, правещ любов по IRIB и незабавно целият екип на тази секция е уволнен“, пише в Туитър един ползвател.

Телевизионният водещ по IRIB Реза Рашидпур се пошегува в сутрешно предаване, че противоречията можели да бъдат избегнати, ако телевизията е включила надпис, който казва, че Чан е женен за актрисата, която играе проститутката.

Той има предвид програма от миналата седмица, в която IRIB добави надпис, за да каже, че двойка, държаща се за ръце на екрана, в реалния живот са семейство.

предишна статияАнджелина Джоли иска децата ѝ да са бунтари
следваща статияРецепти против махмурлук след много „огнена вода“