Начало Свят Световно известни звезди събраха 44 млн. долара за пострадалите от ураганите „Ирма”...

Световно известни звезди събраха 44 млн. долара за пострадалите от ураганите „Ирма” и „Харви”

1641
„Ирма”

Едни от най-големите звезди на нашето време, взеха участие в благотворителен телетон и успяха да съберат 44 млн. долара за пострадалите от опустошителните урагани „Харви” и „Ирма”. Опра Уинфри, Барбра Стрейзънд, Уил Смит, Леонардо Ди Каприо, Брус Уилис, Ал Пачино и цяла галактика от звезди се включиха в събитието.

Събитието от вторник беше посветено на щетите по Източния бряг и ще бъде повторено, за да се съберат средства и за жертвите от Западния бряг.

Във видеообръщение 35-годишната Бионсе, която е родена в Хюстън, отправи послание за обединение и надежда и напомни, че природните катастрофи не щадят жертвите си нито по религиозен, расови, етнически, социален, нито по емигрантски принцип.

По първоначални данни ураганите „Харви” и „Ирма” са нанесли щети на Тексас и Флорида, който се изчисляват на между 150 и 290 млрд. долара.

70 души загинаха по време на урагана „Харви”, а жертвите на „Ирма” са 77, 36 от които в САЩ.

В телетона под наслов „Ръка за ръка” се включиха също звездите Рийз Уидърспуун, Никол Кидман, Гуен Стефани, Кейт Хъдсън, Джънстин Бийбър, Джъснтин Тимбърлейк, Ъшър, Сам Смит, Даниел Крейг, Селена Гомес, Ники Минаж и много други.

Чуйте изпълнението по време на телетона на Тори Кели и Луис Фонси: