Начало Здраве Само две съставки ще изхвърлят всички токсини от организма ви

Само две съставки ще изхвърлят всички токсини от организма ви

3702
Ще ви са необходими само два компонента за пречистване на цялото тяло от токсини и други вредни вещества. Вие, разбира се, знаете

Ще ви са необходими само два компонента за пречистване на цялото тяло от токсини и други вредни вещества.

Вие, разбира се, знаете, че пречистването на кръвта е много важно за организма на всеки човек, съобщава Zdrave.to. Но може би се чудехте как да направите такова почистване у дома. В лечебните заведения се предлага цял курс на пречиствателна терапия с въвеждането на лекарства в тялото. Но безопасно ли е?

Никога не съм харесвал да ходя в болници, да посещавам лекари. С течение на времето осъзнах, че можете да използвате естествени продукти, за да се отървете от настинки, да отслабнете, да нормализирате работата на сърцето.

Оказва се, че можете да почистите кръвоносните съдове, да изхвърлите токсините и да почистите всички „боклуци“ от черния дроб с помощта на традиционната медицина! Такова почистване е много пъти по-евтино от процедурите, провеждани в болниците. И ползите са огромни!

Средства за пречистване на кръв, черен дроб и кръвоносни съдове от вредни вещества:
чесън – 12 скилитки;
червено вино – 0,5 литра.

Подготовка и употреба:

Чесънът трябва да бъде обелен и нарязан на 4 части. Поставете го в буркан и го напълнете с вино. Покрийте всичко с капак и поставете сместа на топло място в продължение на 2 седмици. Всеки ден трябва да разклащате съдържанието на кутията.

Трябва да консумирате 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден – един месец. Това е много мощна напитка, тя ще помогне за детоксикация на цялото тяло. След курса на прием, направете почивка за шест месеца!

предишна статияВ Армения опростиха глоби на шофьорите за 28 млн. долара
следваща статия300 крокодила се простиха с живота в знак на отмъщение