Сподели
Салма Хайек коронавирус
Салма Хайек

Популярната холивудска актриса Салма Хайек разкри, че е била на ръба на смъртта от коронавирус и че „лекарите я молели да отиде в болница, защото е много зле“. Тя също така направи публична историята си за тормоза, който преживява от продуцента Харви Уайнстийн.

Салма Хайек каза, че през първите дни от пандемията е имала изключително тежка форма на коронавирус и че е прекарала седем седмици в изолация и на кислород в дома си.

„Лекарят настояваше да отида в болница, защото състоянието беше много тежко“, казва актрисата и добавя: „Не, благодаря, по-скоро бих умряла у дома“.

Последиците от болестта са от време на време умора и спад на енергията, което тя особено усеща по време на снимките на „Къщата на Гучи“, в която участва заедно с Лейди Гага.

Тя пише в първото си есе за „Ню Йорк Таймс“ за тормоза от продуцента Харви Уайнстийн, който твърди, че я уговарял за сексуални услуги и „физически я е изхвърлил“ от тържество, застрашавайки живота й.

„Беше толкова трудно, защото реших да не бъда жертва, въпреки че бях жертва. Трябваше да се уверя, че съм боец и преди всичко оцелях. Когато всичко това се случи не знаех, че се е случило на много други жени. Бях в депресия месеци. Наистина ми отне много време, за да осъзная, че наистина съм оцеляла и че съм истински боец “, казва актрисата Салма Хайек.

Източник: БГНЕС
Коментари