Начало Любопитно Първите актьорски опити на бъдещите холивудски звезди (ВИДЕО)

Първите актьорски опити на бъдещите холивудски звезди (ВИДЕО)

1964
актьори

Много малко известни личности обичат да обсъждат времето, когато са започвали кариерите си, те просто са се опитвали да припечелят някой друг долар, за да могат просто да живеят и да си плащат сметките, пише Cinefish. Темата за началото на актьорския им път в Меката на киното не е любима тема на звездите, защото някои от тях е трябвало без особено желание да се появяват в нискобюджетни ужаси или други съмнителни проекти с ниско качество. Други пък започват пътя си, показвайки се по телевизията, но не в телевизионни продукции, а в най-неуважавания жанр за изпълнителите – рекламите.

Брад Пит



В началото на кариерата си Брад Пит изглежда готов да направи всичко на екрана, за да се добере до любимия си чипс в рекламата на една много известна марка. Тогава той е просто един добре изглеждащ млад рус мъж с атлетично тяло, което му помага лесно да олицетворява безгрижния сърфист, в който се превъплъщава.

Леонардо ди Каприо

 

Колкото и да не ви се вярва, много преди „Титаник“ Леонардо Ди Каприо е участвал в реклама за дъвки. Когато става по-известен, той спечели доста пари в Япония от реклами, предимно от търговската марка „Honda Civic“.

Бен Афлек

 

Да, няма никаква грешка, този млад и добре изглеждащ Бен Афлек играе в реклама на Бъргър Кинг от 1989 г., много преди да си помисли дори за Оскарите, които следват в кариерата му.

Киану Рийвс

 

Кой би помислил, че Киану Рийвс също прави пари и за реклами, имайки предвид неговия антикомерсиален начина на живот. Докато е все още неизвестен актьор, той е работил в реклами на Coca-Cola, както и в такава на Corn Flakes.

Брус Уилис

 

Ако никога не сте си представяли, че Брус Уилис може да пее, вече имате възможност да видите това уникално събитие в тази реклама от 1986 г. Освен това, в третата реклама от тази серия, към Брус се присъединява невероятната Шарън Стоун. Те правят прекрасен дует, незабравимо е.

Кортни Кокс

 

Преди Къртни Кокс да се превърне завинаги в Моника Гелър от „Приятели“, тя рекламира продукти за хигиена на жените. Твърди се, че тя първият човек в американската телевизия, която казва думата „менструация“ от екрана.

Брайън Кранстън и Арън Пол

 

Преди да се появят в емблематичния сериал „В обувките на Сатаната“, Брайън Кранстън и Арън Пол също работят като ниско платени актьори в различни реклами. Кранстън обещава на зрителите бързо облекчение на болката с помощта на специален мехлем, докато Пол не спира да раздава хвалби за определен вид много вкусни зърнени закуски.

Джон Траволта

 

В далечната 1973 година Джон Траволта пее весела песен в една мъжка съблекалнята в рекламата на известна марка сапуни.

Кристина Хендрикс

 

Червенокосата  звезда от „Момчетата от Медисън авеню“ рекламира известни хигиенични продукти за жени от марката „Clean and Clear“ от една бутка за снимки.

Ан Хатауей

 

През 1997 г. винаги амбициозната актриса Ан Хатауей изигра истинско разстроено момиче, работещо в търговска агенция за недвижими имоти, защото нейният приятел трябва да се премести да живее на друго място.

Тоби Магуайър

 

Преди много години, когато още е голобрад очарователен тийнейджър, Тоби Магуайър участва в реклама на видео играта Atari.

Марк Ръфало

 

Преди почти 30 години, когато Марк Ръфало все още не е Хълк, той си докарва допълнителни кинти с участието си в реклама за грижа за кожата против акне.

Джейсън Стейтъм

 

Тук може да видите младия и красив Джейсън Стейтъм да яде лакомо шоколад в реклама на Кит Кат. Кой би предположил, че този култов екшън герой е толкова привлечен от сладкишите?

Доминик Купър

 

Някои от вас може би си спомнят тази оригинална и забавна реклама на Дюрекс, в
която един младеж отива на среща подготвен? Е, този човек е Доминик Купър, ако се чудите…

Арнолд Шварценегер

 

В началото на 90-те, железния Арни често заработва допълнителен доход в Япония, както много други холивудски актьори. Тук той участва в реклама на енергийна напитка.

Емилия Кларк

 

И накрая, Емилия Кларк участва в реклама на британска гореща линия за психологическа подкрепа, наречена „Самаряни“ през 2009 г. Вероятно Емилия е успяла да помогне на много хора в нужда, имайки предвид непоколебимия ѝ и безапелационен образ от „Игра на тронове“

предишна статияАнджелина Джоли тежи едва 35 килограма заради стреса от развода с Брад Пит
следваща статияВ Нова Зеландия забраняват котките