Сподели
меган британците

Британският принц Хари обяви, че той ще работи заедно с американската водеща Опра Уинфри по документална поредица за „Епъл“ свързана с психичното здраве.

Херцогът на Съсекс, който се очаква да стане баща този месец, ще се включи в създаването и продуцирането на предстоящо предаване с Опра Уинфри, свързано с психическото здраве, съобщиха от двореца Кенсингтън.

„Много съм горд да работя заедно с Опра по тези онлайн серии, които развиваме заедно от няколко месеца”, се казва в изявление на принца.

„Надяваме се, че тези серии ще бъдат позитивни, просветляваща и включващи в себе си споделяне… възможност за нас да опознаем себе си и хората около нас по-добре”,

Технологичният гигант „Епъл“, ще излъчи сериала на няколко части. Компанията наскоро излезе на онлайн стрийминг пазара, за да се опита да го вземе от „Нетфликс“ и „Амазон“.

„Партньорството с Уинфри, която има десетилетия опит като една от най-известните водещи, ще се фокусира върху психическото здраве и психическото благосъстояние”, заявиха от двореца Кенсингтън.

Неговите създатели се надяват да вдъхновят зрителите „да имат честен разговор за предизвикателствата, пред които се изправяме и как да се снабдим с инструментите, с които да процъфтяваме”, пишат още от двореца.

Все още няма детайли относно продължителността на новия документален сериал.

Коментари