меган британците

Принц Хари и съпругата му Мегън ще галят коали и ще гледат как войници танцуват хака (традиционен танц на маорите от Нова Зеландия) по време на първата си голяма обиколка в чужбина този месец, съобщи представител на двореца.

Американската актриса се ожени за внук на кралица Елизабет II през май, с което стана ново лице от кралската фамилия, върху което се вторачиха медиите във Великобритания и извън нея.

Мегън наскоро имаше първа самостоятелна изява, откривайки изложба миналия месец и предизвиквайки цунами от коментари в медиите, след като просто затвори сама вратата на колата си и остави човек от персонала с отворена уста.

Новата херцогиня на Съсекс ще бъде гледана под лупа в продължение на 16 дни, докато тя се пътува с принца в Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия, започвайки на 16 октомври.

„Мисля, че това може да е малко обезсърчаващо“, казва Сам Коен, кралски служител, който помогна на Мегън да се подготви за сватбата, за първото голямо излизане на 37-годишната херцогиня.

Двойката ще бъде придружена от персонал от 10 души и значително по-голям рояк от репортери от всички британски вестници и телевизионни станции. Парирайки потенциален скандал, Коен увери репортерите, че разходите за придружаващия Мегън фризьор ще бъдат „частни“, а не от британската общественост.

предишна статияЯпонско момиче се оказа дъщеря на Наим Сюлейманоглу
следваща статияЕдна от зодиите ще се срамува от половинката си днес! Силни врагове ще атакуват друга