Начало Спорт Прегръдка между Стоичков и Мбапе преди полуфинала (СНИМКИ)

Прегръдка между Стоичков и Мбапе преди полуфинала (СНИМКИ)

59
Стоичков и Мбапе Снимка: БГНЕС
Стоичков и Мбапе
Снимка: БГНЕС

Известният български футболист Христо Стоичков се прегърна с френската суперзвезда Килиан Мбапе по време на тренировката на френския национален отбор, където беше присъствен и Камата. Сблъсъкът между Франция и Испания в полуфиналите на Европейското първенство по футбол бе предстоящ за вечерта, а Стоичков изрази пожелание на Мбапе за успех в мача.

„Килиан Мбапе е бъдещето на футбола! Пожелах му да изиграе един от най-добрите си мачове в кариерата на Allianz Arena! Въпреки това, му напомних, че има силен отбор на Испания като противник. Нека победи по-добрият! Всички ние ще се насладим на великата игра!“, написа Христо Стоичков, който бе носител на „Златната топка“ през 1994 година.

Стоичков сподели и видео в Instagram, показващо как двамата спортисти се здравейват преди тренировката на французите в стадион „Алианц Арена“ на Байерн Мюнхен. След размяна на думи, двамата разпуснаха с усмивка.

Камата се появи на тренировката на "петлите"Снимка: БГНЕС
Камата се появи на тренировката на „петлите“
Снимка: БГНЕС

През европейското първенство Мбапе носеше маска заради известните си лични проблеми, но всичко това не влоши отношенията му с носителя на „Златната топка“. Специалисти твърдят, че Мбапе може да спечели значителни индивидуални награди в бъдеще, включително и „Златната топка“, съобщи Дарик.

Предвидени са най-интересните моменти между Испания и Франция за определянето на първия финалист на Евро 2024 тази вечер на стадион „Алианц Арена“ в Мюнхен.